Jarkon terveiset puoluekokouksesta

Etusivu

 

Ryhmäkuvassa on SPD:n puoluekokouksen Uudenmaan puoluekokousedustajien ryhmä (ryhmään kuului 63 edustajaa viidestä sadasta. Espoosta oli valittu jäsenäänestyksessä 11 edustajaa 29:stä ehdokkaasta. Olen kirjoittanut kokouksesta mm yhdistykseni Kauklahden sos.dem. sivuilla.

Kokous teki merkittäviä päätöksiä joilla suomalaisten hyvinvointia parannetaan. Kokous valitsi  johtoomme voittajajoukkueen Antti Rinteen johdolla. Kokouksen yhteishengellä ja toiminnalla voitetaan kevään 2017 kunnallisvaalit ja seuraavat eduskuntavaalit. Varauduimme siihen, että Sipilän hallitus voi kaatua pian soten huonohin lakiesityksiin ja muihin ongelmiinsa.
Puhuin kokouksessa aloitteestamme nro46 ”Terveydenhoidon peruspalveluja ei voi yhtiöittää perustuslain mukaan eikä nittä voi jättää osakeyhtiöiden vaoitontavoittelun välineeks”. Aloite sai puoluekokouksen ja puoluehallituksen laajan kannatuksen.

Kommentoi